Προσφορά!

Mix & Match Elaikos Society

Original price was: 77.70€.Current price is: 69.90€.

Elaikos Amalgam Selection EVOO: Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elaikos Amalgam Selection αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό των ποικιλιών Θασίτικης, Χαλκιδικής και Κορωνέϊκης. Ξεχωρίζει για το έντονο πράσινο χρώμα του καθώς και για το μεσαίο προς έντονο πολύπλοκο φρουτώδες άρωμα φρεσκοκομμένου χόρτου, πράσινης μπανάνας, πιπεριού, βοτάνων και αμυγδάλου. Διακρίνεται μία μέτρια πικρή αίσθηση και μία εντονότερη πικάντικη με νότες μπαχαρικών.

Elaikos Megaritiki Selection EVOO: Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elaikos Megaritiki Selection, είναι ένα προϊόν που παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Μεγαρίτικη. Ξεχωρίζει τόσο για το πολύπλοκο φρουτώδες άρωμα φρεσκοκομμένου χόρτου, λουλουδιών, μπαχαρικών, φύλλων ντομάτας, εσπεριδοειδών και αμυγδάλου όσο και για τη μέτριας έντασης πικάντικη και πικρή γεύση του.

Elaikos Thasitiki Selection EVOO: Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elaikos, είναι ένα μονοποικιλιακό προϊόν της Θασίτικης ποικιλίας το οποίο διακρίνεται τόσο για το μεσαίας έντασης πολύπλοκο φρουτώδες άρωμα πράσινων καρπών ελιάς, φρεσκοκομμένου χορταριού, φύλλων ντομάτας, βοτάνων, λουλουδιών και ξηρών καρπών, όσο και για τη μέτριας έντασης πικάντικη και πικρή γεύση του.


Κωδικός προϊόντος MMD012-1 Κατηγορία Ετικέτα


Share
Περιγραφή
Mix & Match Elaikos Society

Το κτήμα Ελαϊκός βρίσκεται στη Νέα Πέραμο Καβάλας της Βορείου Ελλάδας σε υψόμετρο που αγγίζει τα 350 μέτρα. Η οικογένεια Ρουμελιώτη με μακρά πορεία στην καλλιέργεια και παραγωγή ελαιολάδου, με σεβασμό στην παράδοση και την εμπειρία γενεών, είναι αφοσιωμένη μέχρι σήμερα στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Οι κλιματολογικές συνθήκες καθώς και η κοντινή απόσταση από το Βόρειο τμήμα του Αιγαίου, παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην καλλιέργεια όσο και στη γεύση του ελαιολάδου που είναι μοναδική. Η συγκομιδή ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ο καρπός βρίσκεται στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη περιεκτικότητα σε φαινόλες, με την βέλτιστη ελαιοπεριεκτικότητα στον καρπό.

Η ελαιοποίηση γίνεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε συνεργαζόμενο ελαιοτριβείο 2 φάσεων. Ο παραγόμενος χυμός αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές αζώτου και εμφιαλώνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του παραγωγού. Η τήρηση αυστηρών προδιαγραφών σε όλα τα στάδια παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης διασφαλίζει την υψηλή περιεκτικότητα των αντιοξειδωτικών και φαινολικών στοιχείων του ελαιολάδου.

Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι η Θάσου, η Χαλκιδικής, η Κορωνέϊκη και η Μεγαρίτικη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 3.00 kg
Κατηγορία

Mix & Match Deals

Καλλιέργια

Συμβατική

Μέγεθος

3 x 500ml (16,9 oz)

Ποικιλία

Κορωνέïκη, Θάσου, Χαλκιδικής, Μεγαρίτικη

Συγκομιδή

Οκτώβριος 2023

Eating suggestions

Διεθνή Βραβεία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Mix & Match Elaikos Society”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0