ΣυχνέςΕρωτήσεις

Το Olive Epitome είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με εξειδίκευση στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρουσιάζεται μία ευρεία γκάμα ποικιλιών και ετικετών από όλη τη χώρα με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα, προσδοκώντας έτσι στην προώθηση του τυποποιημένου ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και στη διάδοση της γνώσης με στόχο τη μύηση του καταναλωτή στη μαγεία της γεύσης, των αρωμάτων και των ευεργετικών του ιδιοτήτων για την υγεία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα, λειτουργούμε μόνο μέσω διαδικτύου.

Στο Olive Epitome μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα από το κεντρικό μενού στην αρχική σελίδα και να επιλέξετε την κατηγορία και υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας προϊόντα μέσα από τις προτεινόμενες συνταγές και από τις έτοιμες επιλογές (mix & match).

Μπορείτε να εισαγάγετε το προϊόν, την ποικιλία ελαιολάδου ή την περιοχή που σας ενδιαφέρει στη μηχανή αναζήτησης στο μέσο του κεντρικού μενού της ιστοσελίδας και τα προτεινόμενα αποτελέσματα θα εμφανιστούν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Τραπεζική κατάθεση

 2. Αντικαταβολή με χρέωση 1€ + ΦΠΑ 24% (μόνο για εγχώριες αποστολές)

 3. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

 4. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 5. Μέσω λογαριασμού Paypal

Την δεδομένη στιγμή οι αγορές πραγματοποιούνται με € (Ευρώ).

Εάν έχει εγκριθεί η αγορά σας, η κάρτα σας θα χρεωθεί άμεσα στο τέλος της παραγγελίας σας όπου και θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας:

 1. Ελέγξτε τα στοιχεία της κάρτα σας και βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές

 2. Βεβαιωθείτε ότι εισαγάγατε τον κωδικό ασφαλείας σωστά (ο τριψήφιος αριθμός στο πίσω μέρος της κάρτα σας)

 3. Απευθυνθείτε στον εκδότη της κάρτα σας ή στην υπηρεσία PayPal

 4. Εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3003934.

Στο Olive Epitome μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας εύκολα και γρήγορα ως προσωρινός χρήστης χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού.

Εφόσον έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Olive Epitome, μπορείτε εύκολα από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμης, να δείτε τις πρόσφατες παραγγελίες σας, να διαχειριστείτε τις διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης και να επεξεργασθείτε το συνθηματικό σας.

Μπορείτε να επανακτήσετε τον κωδικό σας από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, πατώντας το πεδίο «Χάσατε τον κωδικό σας;» και εν συνεχεία θα καθοδηγηθείτε για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Η ασφάλειά σας είναι το κύριο μέλημα μας. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια αφού τηρούμε πρωτόκολλο ασφαλείας on-line συναλλαγών GeoΤrust Quick SSL Premium.

Το SSL Certificate (Secure Sockets Layer) δημιουργεί έναν ασφαλή, κρυπτογραφημένο σύνδεσμο μεταξύ του χρήστη και της ιστοσελίδας αποτρέποντας την κλοπή ευαίσθητων δεδομένων όπως οι αριθμοί των πιστωτικών καρτών, ονόματα και διευθύνσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Συμπληρώστε τα στοιχεία και το μήνυμά σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

 2. Καλέστε μας στο τηλ. 210 3003934.

 3. Μέσω Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

 4. Μέσω Tweeter κάνοντας κλικ εδώ.

 5. Μέσω Pinterest κάνοντας κλικ εδώ.

 6. Μέσω LinkedIn κάνοντας κλικ εδώ.

Οι χρεώσεις για αποστολές στην Ελλάδα επιβαρύνονται με ένα σταθερό κόστος 3,9€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ χωρίς κανέναν περιορισμό (πχ. βάρος ή δυσπρόσιτες περιοχές). Επιπροσθέτως, παρέχεται δωρεάν αποστολή για ποσά άνω των 50€.

Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδας παρακαλούμε δείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Αποστολής και Παράδοσης εδώ.

Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας δεν υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις από φόρους, δασμούς ή τέλη.

Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Ε.Ε επιπλέον επιβαρύνσεις δύναται να προκύψουν στην περίπτωση επιλογής αεροπορικής μεταφοράς όπου δεν συμπεριλαμβάνονται ο επίναυλος καυσίμων, τυχόν δασμοί, φόροι και τελωνειακά έξοδα. Το κόστος αποστολής επιβεβαιώνεται πάντα πριν από την αποστολή της παραγγελίας και επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται εκτός Ε.Ε οι επιπλέον επιβαρύνσεις (επίναυλος καυσίμων, τυχόν δασμοί, φόροι και τελωνειακά έξοδα) επιβαρύνουν τον αγοραστή με το συνολικό κόστος να επιβεβαιώνεται πάντα πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές στην Ελλάδα είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες με ταχυμεταφορική από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εκτός Ελλάδος διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής (αεροπορικώς ή οδικώς). Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, παραδώσεις σε ταχυδρομική θυρίδα δεν πραγματοποιούνται.

Οι παραγγελίες που εισέρχονται στο σύστημα του κέντρου διανομής ως τις 12:00μμ διεκπεραιώνονται για αποστολή (παραδίδονται στο courier) την ίδια ημέρα. Παραγγελίες που εισέρχονται στο σύστημα μετά την 12η μεσημβρινή διεκπεραιώνονται για αποστολή την επόμενη ημέρα.

Επομένως, μέχρι η παραγγελία σας να παραδοθεί στο courier μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε ειδάλλως δεν είμαστε σε θέση να τροποποιήσουμε ούτε να αλλάξουμε την παράδοση και τη μέθοδο πληρωμής.

Η διεύθυνση παράδοσης μπορεί να τροποποιηθεί στην μοναδική περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μετά την 12η μεσημβρινή.

Για να εντοπίσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Παρακολούθηση Αποστολής», εισάγετε το ID Παραγγελίας σας στο πλαίσιο και πατήστε το κουμπί «Εντοπισμός». Αυτό θα το βρείτε στην απόδειξή σας και στο email επιβεβαίωσης που θα πρέπει να έχετε λάβει.

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας δεν μπορεί να υπάρξει ακύρωση.

Εάν η παραγγελία σας δεν έχει παραδοθεί στην εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης σύμφωνα πάντα με το email επιβεβαίωσης που έχετε λάβει, τότε επικοινωνήστε μαζί μας έχοντας διαθέσιμα:

 1. Τον αριθμό της παραγγελίας σας

 2. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας

 3. Την αξία της παραγγελίας σας

 4. Τα στοιχεία της πληρωμής σας

Σε περίπτωση που έχετε ήδη προβεί σε μια αγορά και το προϊόν έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστέρηση της αποστολής, να σας αποστείλουμε ένα παρόμοιο ή για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Επιπροσθέτως, στην περίπτωση που εξαντληθεί ένα προϊόν θα υπάρχει ειδική ένδειξη «εξαντλημένο».

Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί ακόμη και στην περίπτωση που έχει ανοιχθεί η συσκευασία του εάν τυχόν διαπιστωθεί ελάττωμα εντός του περιεχομένου αυτής που δεν συνάδει με τη φύση του πωλούμενου προϊόντος και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος στο περιεχόμενο αυτής. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής κ.ο.κ) και να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από τη συσκευασία του. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.