Pamako-Organic-Blend-EVOO

Pamako Organic Blend EVOO

24.80

Το Pamako Organic Blend είναι ένα πολυβραβευμένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κατά 60% από την ποικιλία Τσουνάτη και κατά 40% από την Κορωνέϊκη ποικιλία.

Ένα προϊόν πλούσιο σε πολυφαινόλες καθώς και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα διακρίνεται από ένα μεσαίο φρουτώδες άρωμα φρεσκοκομμένου χορταριού, βοτάνων και μπαχαρικών με ήπιες νότες πικρού και μεσαίου πικάντικου στη γεύση, καθιστώντας το ιδανικό για την καθημερινή σας διατροφή.


Κωδικός προϊόντος CHA002 Κατηγορίες , , , , Ετικέτα


Share
Περιγραφή

Pamako Organic Blend EVOO

Η εταιρεία Pamako είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση με όραμα την παραγωγή ανωτέρας ποιότητας βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, συνδυάζοντας τη μακρά οικογενειακή παράδοση και εμπειρία στην τέχνη της ελαιοκομίας με τις σύγχρονες μεθόδους ελαιοποίησης, τυποποίησης και αποθήκευσης που επιτρέπει σήμερα η τεχνολογία.

Δίπλα στην αρχαία πόλη Ελυρος του νομού Χανίων, στη νοτιοδυτική Κρήτη, στην ορεινή και βραχώδη περιοχή του Σελίνου και σε υψόμετρο 500 έως 700 μέτρων, βρίσκονται οι πολύτιμοι ελαιώνες, όπου κανείς συναντά ελαιόδεντρα μέσης ηλικίας έως και 200 ετών και ύψους μεταξύ 11 και 20 μέτρων. Με φυσικό αρωγό το ιδανικό μικροκλίμα της περιοχής και τη σύσταση του εδάφους σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές της βιολογικής καλλιέργειας, της αναγκαστικής συγκομιδής εξ ολοκλήρου με το χέρι λόγω του ανώμαλου εδάφους όταν ο καρπός είναι άγουρος και στη συνέχεια η άμεση ελαιοποίηση με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και η αποθήκευση σε ιδιόκτητο χώρο σε ανοξείδωτες δεξαμενές με αργόν, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα του χυμού και τη διάρκεια του στο χρόνο.

Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι κατά κύριο λόγω η αρχέγονη ποικιλία από τα μινωικά χρόνια της Τσουνάτης και σε λιγότερο βαθμό η Κορωνέϊκη.

Διαβάστε περισσότερα για τον παραγωγό εδώ.

* Το Pamako είναι η μετάφραση από τη συλλαβική γραφή των ιδεογραμμάτων της γραμμικής Β που σημαίνει «φάρμακο»

Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Βάρος 1.070 kg
Κατηγορία

Εξαιρετικό Παρθένο

Καλλιέργια

Βιολογική

Μέγεθος

500ml (16,9 oz)

Περιοχή

Χανιά, Κρήτη

Ποικιλία

Κορωνέϊκη, Τσουνάτη

Οξύτητα

0.29

Συγκομιδή

2019 – 2020

Eating suggestions

#

Διεθνή Βραβεία

2020 New York IOOC – Gold
2019 Terra Olivo IOOC – Grand Prestige Gold
2019 Evo IOOC – Silver
2019 Biol IOOC – Gold
2019 London IOOC – Gold
2019 Αthena IOOC – Silver
2019 Joop – Silver
2018 Biol IOOC – Gold
2018 London IOOC – Bronze
2018 Evo IOOC – Gold
2018 Evo IOOC – Best of Crete
2018 Athena IOOC – Gold
2017 Biol IOOC – Silver

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Pamako Organic Blend EVOO”

Εγγραφή στο Newsletter

* απαραίτητα πεδία

Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η Olive Epitome να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα.


Γνωρίζω ότι μπορώ να σταματήσω το Olive Epitome από το να επικοινωνεί μαζί μου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.